Selecteer een pagina
h

CV installatie

Cv/warmtepomp onderhoud- en installatie voor u!

Wij hebben jarenlange ervaring met het onderhouden en plaatsen van Cv-ketels en Warmtepompen. Onze monteurs maken gebruik van de nieuwste technieken en plaatsen na afloop een handige onderhoudskaart op uw apparatuur. Met deze kaart kunt u de meest voorkomende kleine storingen zelfstandig oplossen. Dit scheelt weer in uw portemonnee!  Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Of bekijk onderstaande impressies van ons werk.

 

Sanitair

Al uw sanitair wensen onder één dak!

Sinds jaar en dag krijgen wij maandelijks een groot aantal aanvragen voor het vakkundig plaatsen van sanitaire voorzieningen. Door deze ervaring zijn wij in staat om iedere sanitaire voorziening met oog voor detail te plaatsen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een mooie badkamer en een goed toilet kunnen zijn voor een woning. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Of bekijk onderstaande impressies van ons werk

Dakbedekking

Met ons zit u er veilig en droog bij! 

Een goede woning met een betrouwbaar dak hoort bij de basisbehoeften van de mens. Wij zorgen ervoor dat u niet meer hoeft om te kijken naar uw dakbedekking. Daarnaast helpen wij u graag met herstelwerkzaamheden wanneer dit nodig is. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Of bekijk onderstaande impressies van ons werk.

 

 

Gas en water

Probleemloze installatie van gas en water!

Geen water en verwarming wanneer u dit wel nodig heeft. Wij moeten er niet aan denken. Om deze reden zorgen wij ervoor dat de gas- en waterinstallaties vakkundig worden geïnstalleerd. Daarnaast geven onze monteurs letterlijk gas wanneer zij met een klus bezig zijn. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Of bekijk onderstaande impressies van ons werk.

 

Impressie van ons werk

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Lid van:

Techniek Nederland